ENGLISH
/
CATALÀ
Mobile guides for birders and/or birdwatchers
/
··· Més en preparació ···
Concepte
Les guies Birdabout proporcionen informació sobre els ocells del teu voltant en un format àgil i compacte. Tant si visites un territori desconegut com si explores una regió que ja t'és familiar, són una eina útil que no pesa gens i es pot dur a la butxaca.
Pot ser que vulguis localitzar un determinat ocell donada la teva ubicació actual, o tal vegada vulguis comprovar quantes i quines espècies es poden trobar potencialment en una certa localitat, per tal d'optimitzar el teu temps, energia i combustible. Les guies Birdabout t'assisteixen en ruta en temps real i t'ajuden a planificar el teu proper moviment.
Quan surts a mirar ocells, molta de la informació que necessites, aquí i ara, es pot sintetitzar d'una manera visual. S'evita deliberadament un plantejament narratiu a l'hora de descriure les variacions estacionals de cada espècie, que sovint inclouen poblacions superposades, per tal com el calendari d'abundància, juntament amb la possible condició nidificant de cada espècie, ja expliquen la història sencera. Aspectes fenològics que val la pena tenir presents s'expressen mitjançant llegendes.
Les guies Birdabout utilitzen punts en el mapa en comptes de descriure intricats itineraris. Moltes localitats estan marcades com a àrees d'exploració, i depèn de tu decidir en quina direcció vols encaminar les teves passes.
Característiques
Localitats ordenades per distància.
Localitats agrupades per regió.
Espècies possibles per localitat.
Localitats suggerides per espècie.
Cerca per cadena de text.
Enllaç directe a Google Maps.
Condicions de les localitats.
Llistat d'ocells complet.
Ocells presents en data actual.
Llistat històric de rareses.
Calendàris i monitors d'abundància.
Patrons visuals de referència.
mobile
Afegir a la pantalla d'inici
Per afegir la icona d'una aplicació Birdabout a la pantalla d'inici del teu dispositiu mòbil:
Obre la guia d'un determinat territori.
Obre el menú del teu navegador, habitualment a la cantonada superior dreta.
Selecciona "Afegir a la pantalla d'inici" o "Instal·lar".
Quan obris l'aplicació des de la pantalla d'inici, la barra de navegació restarà oculta, millorant així significativament l'experiència d'usuari.
Col·laboracions
Si t'agraden les guies Birdabout i vols desenvolupar continguts per a un territori en particular, posa't en contacte amb nosaltres.
Crèdits
Disseny i desenvolupament: Albert Roca.